banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ne olacak bu okulun hali VİDEO

Şanlıurfa Gap teknik ve Endüstri Meslek lisesi eğitim öğretim faaliyetleri yerine her zaman olduğu gibi yine yol çilesi ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde ki yayınladığımız haberin ardından birde yağmurlu günde öğrencilerin çilesini görüntüledik.

2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladığımız şu haftalarda Şanlıurfa Gap teknik ve Endüstri Meslek lisesi zor durumda. Dört yıl önce eğitim öğretime başlayan Gap Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şehrin dışında kurulmuş olmanın dezavantajlarını yaşamaya devam ediyor. Daha önceleri çöp sorunu ile gündeme gelen okul yine çamurlu yol sorunu ile gündemde. Açıldığı günden beri yol sorunu ile gündemden düşmeyen Şanlıurfa Gap teknik ve Endüstri Meslek lisesi eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başladığı ilk günde yine gündeme geldi. Biz güneydoğu televizyonu olarak bu lisenin yol sorunu ile ilgili haber yapmakdan bıktık ama yolun bir türlü yol olacağı yok.

GTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.