banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Müslümanlara yönelik saldırılara Urfa'dan tepki

Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde toplanan aralarında Memur-Sen İl Temsilciliği üyelerinin bulunduğu grup, bir süre Çin aleyhine slogan attı.Burada basın açıklaması yapan  Şube Başkanı İbrahim Coşkun,  İsrail olmak üzere, ortakları İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nin yıllardır İslam’a veremediği zararı son birkaç yıldır DAİŞ adlı bir örgütü verdiğini söyledi.

Coşkun, “Başta katil devlet İsrail olmak üzere, ortakları İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nin yıllardır İslam’a veremediği zararı son birkaç yıldır DAİŞ belası veriyor. Yaptığı eylemler, infaz ettiği günahsızlar, infaz şekilleri göz önüne alındığında kısa sürede başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya korku salmış, İslam’ın olumsuz bir şekilde tanıtılmasına zemin hazırlamıştır. Suriye’de devam eden çirkin savaşın şu an kimler arasında yapıldığını artık hiç birimiz bilmiyoruz. Zalim Esed ülkesinde çıkan ayaklanmanın ardından en rahat günlerini yaşıyor olmalı, çünkü şu an kimsenin Esed diye bir derdi kalmadı. Hepimiz DAİŞ terörizmini, İslami grupların bir birbirlerine meydan okumalarını, hatta infazlarını okuyor ve izliyoruz. Bölgenin en büyük şeytanı İsrail ile mücadele eden kimseyi duymuyoruz artık” dedi.

 Çin malına hayır” diyerek tepkimizi gösterelim

 Her zaman mazlumun yanında yer alacaklarını söyleyen Coşkun, “Tüm dünya sussa da  biz susmayacağız! Yeryüzünde tek başımıza bile kalsak mazlumun ve mağdurun yanında yer almaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Onların haklarını savunmaktan katiyen geri durmayacağız. Büyük Memur-Sen ailesi olarak biz var oldukça Doğu Türkistan zulmünü, Gazze katliamlarını, Suriye vahşetini, Mısır ve Arakan’da yaşanan hukuksuzlukları gözlerine sokmaya devam edeceğiz. Gözlerinizi kapayarak vicdanlarınızın sizi rahat bırakmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Gelin hep beraber her sakallıyı DAİŞ’li diye mahkum ederek aslında İslam’ı hedef alanları deşifre edelim, gelin İslam adına mazlumların, masumların, sivillerin canına kıyan canilerin maskelerini düşürelim, gelin bölgede Sünni-Şii çatışmasının fitilini ateşleyenin ABD-İsrail olduğunu hep beraber haykıralım, gelin Doğu Türkistan’da ki vahşet, alçaklık ve soykırımı protesto etmek için “BOYKOT” çağrısı yapalım ve yapıyoruz. Çin, Doğu Türkistanlılara esir muamelesi yapmakta ve onlara türlü zulümleri reva görmektedir. Haydi ilk önce “Boykot” ile başlayalım. Çin mallarına yönelik kapsamlı bir boykotla, yaşananların hesabını sormaya başlayalım. “Çin malına hayır” diyerek, tepkimizi gösterelim. Devletlerin istihbarat savaşları arasında kan ağlayan mazlumlara Müslümanca yaklaşıp, sahip çıkalım. Gelin hep beraber hatırlatalım, kimliğinizin, ırkınızın, mezhebinizin ne olduğu fark etmez, “Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.