banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Muhtarlar, sorunlarının görüşüldüğü toplantıyı terk etti

Şanlıurfa’da bazı STK’lar ve muhtarlar bir araya gelerek, muhtarlık sorunlarının çözülmesi için bir Öğretmenevi Konferans Salonu’nda saat 14.00’da toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Sebze Meyve ve Komisyoncular Derneği Başkanı Faruk Akbaş, AK Parti ismini zikredince bazı muhtarların tepkisine neden oldu.

Muhtarlar kendi sorunlarını çözme amaçlı çağrıldıklarını dile getirerek Başkanın asıl konunun dışına çıktığını belirtip salonu terk ettiler. Muhtarların tepkisini alan Akbaş yaşanılan kargaşanın kendileri ile alakadar olmadığını, muhtarların tepkisinin, kendi aralarında çıkan sorunlardan dolayı olduğunu belirtmesi ise dikkat çekti.

 “Muhtarların sorunlarını çözmek için çağırdı, konuyu başka yere çekti”

Sebze Meyve ve Komisyoncular Derneği Başkanı Faruk Akbaş propaganda içerikli sözleri üzerine rahatsız olan bazı muhtarlar seslerini yükseltip müdahaleye etmeye çalışarak, Akbaş’ın kendilerini muhtarların sorunlarına çözüm bulmak için çağırdığını, asıl konunun dışına çıkararak sözünde durmadığını belirtip salonu terk ettiler.

Geride kalan muhtarlar ise Akbaş’a sözünde durmadığını ve konuyu başka yere çektiğini iddia ettiler. Devam eden olaylar üzerine açıklama yapan Akbaş, çıkan tartışmanın kendileri ile alakası o0lmadığını, muhtarların kendi aralarında yaşadıkları bir takım sorunlardan ibaret olduğunu belirterek konuyu geçiştirdi.

Tartışmalar ve atışmalarla devam eden toplantı, muhtarların salonu terk etmesiyle son buldu. (Hüseyin Sürmeli-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.