banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Müftü karısı diyen kadın, bu kez mağduru oynadı

Deşifre'ye konuk olan Gül Cenal canlı yayında gözyaşlarını tutamazken Başbakan Erdoğan'a seslendi "ben de sosyal medya mağduruyum" dedi.

AİLE ARASINDA BİR KOMEDİYDİ, ANNEMİN TAKLİDİNİ YAPTIM

Kendisini 'müftü eşi' olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın bir anda sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. Olaydan kısa bir zaman sonra kadının gerçek kimliği de deşifre olmuştu. Gül Cenal'in hem CHP üyesi ve hem de CHP Burhaniye İlçe eski Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenilmişti. Cenal, yaşananların ardından, A Haber'de Deşifre programına çıktı. Öncesinde bar işlettiğini ifade eden Cenal, "Aile arasında yapılmış bir komediydi. Annemin taklidini yaptım. Planlanmış bir şey değildi." dedi.



"SOSYAL MEDYA MAĞDURUYUM"

Ardından Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "Bunca olay oldu. Ben neden bu kadar mağdur oldum? Neden ben bu kadar yıpratıldım? Neden ben bu kadar bedel ödemek zorunda kaldım? Neden ben bu kadar küfür yedim?" şeklinde konuştu. Konuştuğu sırada gözleri dolan Cenal, videonun internette kendi insiyatifi dışında yayıldığını kaydetti. Cenal sosyal medya mağduru olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.