banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

MTDF'den Dost-Der'e iadeyi ziyaret

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Şerif Öter, yönetim kurulu üyeleriyle beraber geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden Dost-Der’e iadeyi ziyarette bulundu.

Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette MTDF Başkanı Şerif Öter ve beraberindekileri Dost-Der Başkanı Fesih Memiş ile Genel Sekreter Muhammed Arasan kapıda karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Şerif Öter, geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyeleriyle beraber kendilerini ziyaret eden Dost-Der Başkanı Fesih Memiş’e iadeyi ziyarette bulunduklarını söyledi. Özelde Mardin genelde bölgede yaşananlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Öter, Dost-Der’e çalışmalarında başarılar diledi.   

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Başkanı Fesih Memiş ise MTDF heyetine teşekkür etti. Toplumlar için STK’ların önemine değinen Memiş, “Toplum için sivil toplum kuruluşları çok önemlidir, bizler sivil toplum kuruluşları çok önemsiyoruz. Ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Bu toplumun bireyleri olarak temel sorunları konuşup tespit ederek çözümleri için görüş alışverişinde bulunacağız. İnşallah Rabbim muvaffak eder ve Rabbimden çalışmalarında başarı temenni ediyorum.” dedi.

Karşılıklı görüş alışveriş ve hayır temennilerinin ardından MTDF heyeti Dost-Der merkezinden ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.