banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

MSB’den Son Dakika Açıklaması: Sayı 277 Oldu


Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam edildiği açıklandı. Bakanlık ayrıca Barış Pınarı Harekâtı kapsamında bu gece 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 
Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: “Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca karadan ve havadan başarıyla sürdürüldü. Tespit edilen hedefler Hava Kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındı. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.
    Barış Pınarı Harekâtı kapsamında gece boyunca icra edilen harekâtlar neticesinde 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.