banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Böyle çalıyorlar! Motosiklet hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

ŞANLIURFA-Hırsızlık vakalarının arttığı Şanlıurfa’da caydırıcı cezaların verilmediğinden dolayı hırsızlar artık gündüzleri de herkesin gözleri önünde hırsızlık yapıyor.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde kimliği belirsiz bir hırsızın, güpegündüz motosikleti çaldığı anlar an be an güvenlik kamerasına kaydedildi.

17.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde bir AVM’nin önünde kilitli bulunan elektrikli motosiklet, kimliği belirsiz hırsız tarafından çalınırken güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir AVM’nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 20-23 yaşlarında kimliği belirsiz bir kişinin elektrikli motosikleti işyerinin önünden çaldığı gözüküyor. Bir otomobil arkasında park edilen motorun yakınına gelen hırsız burada 10-15 dakika sağa sola bakarak bekliyor. Kimsenin gelmediğini görünce motora yaklaşıyor. Göz ucuyla motoru kontrol ediyor. Daha sonra motorun üstüne oturup dinleniyormuş havası vererek birkaç dakika bekledikten sonra direksiyonu çevirerek kilidi kırıyor. Sakin bir şekilde direksiyon kilidini kırdıktan sonra itekleyerek hızla oradan uzaklaşıyor.

Aynı caddede birden fazla hırsızlık vakasının olduğu, birçok işyerinde de benzer hırsızlık hadiselerin yaşandığı öğrenildi. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.