banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

'MİT görevlisiyim' iddiasıyla dolandırıcılık yapanlar Urfa’da yakalandılar

Antalya'dan Denizli'ye gelerek Y.A.'yı arayan iki şahıs, kendilerini MİT görevlisi, cumhuriyet başsavcısı ve siber suçlar şube müdürü olarak tanıttı. Y.A’nın adının terör soruşturmasına karıştığını söyleyerek kendisinden para istediler.

Y.A., banka hesabında bulunan 76 bin 260 doları belirtilen adrese götürerek teslim etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Y.A., polis ekiplerinden yardım istedi.

Y.A’nın ihbari ve ifadesi üzerine geçen emniyet görevlileri dolandırıcıları yakalamak için çalışma başlattı. Titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında A.C. ve C.Y.'nin Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde oldukları tespit edildi. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri iki şahsı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan A.C. ve C.Y. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
MİT Görevlisiyim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.