banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Milli Savunma Bakanı Akar ve Kuvvet Komutanları Şanlıurfa'dan Ayrıldı

Milli Savunma Bakanı Akar ve Kuvvet Komutanları Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret Etti


Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, akşam saatlerine kadar devam eden temaslarının ardından Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.
Valilik girişinde Vali Abdullah Erin ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Akar, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra, kuvvet komutanları ile birlikte makama geçti.
Vali Erin ile makamda bir süre görüşen Bakan Akar ve beraberindekiler, Valilik ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Şanlıurfa’nın tarihi konaklarından oluşan Vilayetler Evi Hotelini (VE Hotel’s) ziyaret ettiler. 
Ziyaretin ardından Şanlıurfa GAP Havalimanına hareket eden Bakan Akar ve beraberindekiler akşam saatlerinde hava yoluyla Şanlıurfa’dan ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.