banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Milletvekili Özcan’dan Şanlıurfa Vakfı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Beraberinde Kısa adı “UYSAD”  olan “Uluslararası Yazarlar Sanatçılar Araştırmacı Gazeteciler Derneği” Başkanı ve İstanbul “URSİAD” İş Adamları Derneği koordinatörü Sıtkı ALOĞLU ile gelen Milletvekili ÖZCAN, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral M.Kemal ALATAŞ, Vakıf Genel Sekreteri Mahmut NİMETOĞLU ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Halil POLAT tarafından karşılandı.
Halil ÖZCAN, yeni yönetimin Şanlıurfa için yapacağı her türlü çalışmada yanlarında olacaklarının sözünü verdi. Vakfa burs için gelen yakın köylüsü öğrencilerle karşılaşan ÖZCAN, onlarla bir süre sohbet ettikten sonra beraber fotoğraf çektirdi.
URFALININ EVİ 
Vakıf Genel Başkanı M.Kemal ALATAŞ da hiçbir ayırım yapmadan tek amaçlarının Şanlıurfa’ya hizmet etmek olduğunu belirterek, “Amacımız vakfımızı Ankara’da bulunan ve Ankara’ya gelen her Urfalının bir evi haline getirmektir. Her Urfalı da vakfı desteklemek zorundadır” dedi.
UYSAD Başkanı ve İstanbul URSİAD İş Adamları Derneği koordinatörü Sıtkı ALOĞLU da, İstanbul'daki İş adamları Derneği URSİAD adına burada olduğunu, Cemiyeti önemsediğini, Kemal bey ve yönetimini tebrik ettiğini, Vakfın değerini bilmemiz gerektiğini, bunun için İstanbul’da faaliyet gösteren Şanlıurfa ile ilgili STK’larla sıkı bir işbirliğine hazır olduklarını” söyledi. Aloğlu, Vakıf Genel Başkanı Alataş’ın İstanbul’a gelmesi halinde bir toplantı organize edebileceklerini sözlerine ekledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.