banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Tekağaç

Merakla Beklenen Açıklama Yapıldı! Bayram Tatili Kaç Gün Olacak?

Erdoğan bayram tatilinin 9 gün olacağını duyurdu
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Erdoğan bayram tatilinin 9 gün olacağını duyurdu. Tatil 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar geçerli olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından basın toplantısı düzenledi. Bayram tatilinin 9 gün olacağını duyuran Erdoğan "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor. Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum" dedi.

"Aşılamanın düşük olduğu yerler tehdit altına girebilir"
Covid-19 pandemisiyle mücadeleye ilişkin de Erdoğan da virüsün yeni varyantlarının bulaşıcılığına dikkat çekti. "Virüsün yeni varyantları dünyayı tehdit ediyor. Biz hem sağlık sistemimizin gücü hem aşılama oranlarımızla nispeten iyi bir noktadayız" diyen Erdoğan "Aşılamanın nispeten düşük olduğu yerler tehdit altına girebilir. Ciddi gayretler ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz avantaja sahip çıkmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu. Erdoğan "Bayram günlerini de aynı şekilde kurallara uyarak geçirmeliyiz. Önümüzdeki dönemde aynı sıkıntılara düşmemek için tedbiri elden bırakmamalıyız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.