banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Memur-sen Vali Erin'e, sıkıntıları iletti

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetimi Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek Şanlıurfa il genelinde devam eden filyasyon çalışmasında görev verilen eğitim çalışanı, sağlık, diyanet ve işkur personelinin genel sıkıntılarını  Vali Erin'e iletti.

Coşkun yaptığı açıklamada,''Okul yöneticilerimizin filyasyon çalışmalarının öneminin farkında olduklarını ve ulusal bir sorun olan pandemi sürecinde sorumluluk almaktan çekinmeyeceklerini ifade ettik. Ancak, uygulamada yaşanan aksaklıkların ve yetki karmaşasının bu ulvi göreve gölge düşürmesini istemediğimizi de önemle belirttik. Konu ile ilgili sahada yaşanan sıkıntıları örnekleriyle hem Sayın Valimize hem de görüşmede hazır bulunan Sayın Vali yardımcımız Metin Esen’e aktardık. Sayın Valimiz, sürecin hassasiyetine binaen filyasyon çalışmalarına çok önem verdiklerini ve bu süreçte arkadaşlarımızın göstermiş olduğu özveriden haberdar olduğunu ifade ettiler. Bu yönüyle eğitim camiasına teşekkürlerini iletmemizi istediler. Görüşmenin sonunda Sayın Valimiz taleplerimiz ile ilgili şu hususlarda gerekli talimatları verdiler:
1- Daha önceden sosyal vefa gruplarında görev alan tüm çalışanlarımızın başarı belgesi ile taltif edilmesi
2- Filyasyon ekiplerinde görev alan çalışanlarımızın da taltif edilmesi için çalışma başlatılması
3- Filyasyon, denetim ve şok ekiplerinde görev alan arkadaşlarımızın belirli bir sıra ile değiştirilerek görevlendirmelerin adil bir şekilde yapılması
4- Farklı müdürlüklere bağlı olarak çalışan arkadaşlarımızın yetki karmaşasının giderilmesi için İl Sağlık Müdürlüğünce çalışma yapılması.
5- Yüz yüze eğitimin başlaması durumunda eğitim çalışanlarının görevlendirilmesinin yeniden değerlendirilmesi
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de güncelliğini koruyan pandemi dönemimin ilk kahramanları olan sağlık çalışanlarıyla beraber eğitim çalışanlarının her şartta öğrencilerimize ulaşma çabası takdire şayandır. Sorun küresel çözüm ulusal sloganıyla pandemi sürecini tüm memurlarımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Maske, mesafe ve  hijyen kurallarına riayet ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumalıyız.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.