banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Memleket özlemini kahvaltıda giderdiler

Gurbetteki memleket özlemi özel günlerde kendini daha fazla hissettiriyor. Bu özel günlerde doğduğu kente gidememek, yakınlarıyla, dostlarıyla bir araya gelememek, çocukluğunun, gençliğinin geçtiği yerlerde dolaşamamak insanı bir başka hüzünlendiriyor.

İşte o eksikliği hisseden Ankara’da Şanlıurfalılar, Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun kutlandığı haftayı vesile edip kahvaltıda bir araya geldiler. Başkanlığını, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Daire Başkanı Halil Polat’ın yaptığı “Ankara’daki Şanlıurfalılar Grubu”, Balgat’taki Doney Usta’ya ait Ciğer 63’te kahvaltıda buluştular.

Başkan Halil Polat, 26 Mart 2019 tarihinde kurdukları “Ankara'daki Şanlıurfalılar” WhatsApp grubunda şimdilik 104 kişinin mevcut olduğunu ve talep üzerine düzenledikleri kahvaltı organizasyonuna da 41 kişinin katıldığını söyledi. Birkaç saat olsa da güzel vakit geçirdiklerini belirten Polat, katılımcıların memnun kaldığı etkinliğin devamının istendiğini zaman zaman yine bu tür programlarla bir araya geleceklerini anlattı. Halil Polat, “İnşaAllah, ilerleyen zamanda daha büyük mekânlarda bir araya geleceğiz. Bizimki ne bir vakıf, ne bir dernek, ne bir siyaset, ne de bir ticaret parçasıdır, tamamen gurbette sıla özlemi çeken Ankara'daki Şanlıurfalıların Ankara'da bir araya gelme, buluşma, kaynaşma, sohbet etme amacına yöneliktir” dedi.

Ankara’da Şanlıurfalılar Grubu’nun Başkanı Halil Polat, 41 kişi katıldığı için 41 kere MaşaAllah dediği kahvaltıya katılan isimler şöyle:

Halil POLAT, Nevin POLAT, Mahmut DÖNGÖR, Lerzan DÖNGÖR, Feriha AKPINARLI, Zeynel YEŞİLAY, M.Zeki ÇAVUŞOĞLU, Hacer ERGUVAN, Seda ÜNVER, Emine ŞEFTALİOĞLU, İbrahim ŞEFTALİOĞLU, Abuzer AKBIYIK, Sema AKBIYIK, Seda AKBIYIK, Fatih AKBIYIK, Burak YURTSEVER, M.Emin ARPACIK, İbrahim ÖZCAN, Muhammed Rıdvan ÖZCAN, Mustafa ÖZCAN, İbr. Halil ÖZCAN, Abdüsselam OKKALI, Halil ESİN, İhsan BALKIS, Mehmet POLAT (Sağlık Bakanlığı), Mehmet POLAT (Aile Bakanlığı), Feridun AKGÖBEK, Nurullah POLAT, Abdurrahman AKYÜZ, Hasan KÖSELER, İbrahim GEÇİMLİ, Emre GEÇİMLİ, İsmail GENÇ, Abdullah GENÇ, Mehmet CESUR, Mürvet CESUR, Halil KAÇAR, Abdülkadir KAÇAR, Abdülgani POLAT, Nevzat BUGENÇ, Yusuf DONEY.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.