banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Şanlıurfa'ya geliyor

Son zamanlarda Cuma namazlarını Doğu illerindeki camilerde kılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in, yarın Şanlıurfa'ya geleceği belirtildi.

Görmez Cuma namazını Şanlıurfa'da kılacak
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ‘Kur'an Kursu Öğreticileri İstişare Toplantısı’na katılmak üzere Şanlıurfa’ya geliyor.

Alınan bilgiye göre, Kur'an Kursu Öğreticileri İstişare toplantısına katılmak üzere Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 11-12 Mart tarihlerinde Şanlıurfa’da olacak. Havayoluyla Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, ilk olarak 11 Mart Cuma günü Dergâh Camiinde Cuma hutbesini okuyarak Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Cuma namazının ardından özel bir otelde düzenlenecek olan seminere katılacak. 12 Mart Cumartesi günü sabah namazını da Dergâh camisinde kılması beklenen Görmez’in daha sonra kentte ayrılması bekleniyor.

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in 11 Mart 2016 tarihli Şanlıurfa programı aşağıdadır.

11 Mart 2016 Cuma

Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in Şanlıurfa Programı

12:00-13:00: Şanlıurfa Dergah Camii’nde Cuma Namazı ve Hutbe İradı

14:00:  Bayan Kur’an Kursu Öğreticileri İstişare Toplantısı (Nevali Hotel)

(İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.