banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

MEB Bakanı Ziya Selçuk Şanlıurfa’ya Geldi

Bugün sabah saatlerinde bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilk olarak Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Şanlıurfa GAP Havalimanına iniş yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri ve partililer tarafından  karşılandı. Bakan Selçuk, karşılamanın ardından Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Erin’in makamında ağırladığı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, burada yapılan kısa bir görüşmenin ardından Akçakale’ye hareket etti.

Akçakale’de çeşitli inceleme ve temaslarda bulunacak olan Bakan Selçuk’un, burada bir basın toplantısı yapacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.