banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mardin'de kaçak sigara operasyonları

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde düzenlenen kaçak sigara operasyonlarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ekim ayı içerisinde piyasa değeri yaklaşık 379 bin TL olan toplam 84 bin 188 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtililerken,  7 şüphelinin ise yakalandığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “”Mardin İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01 Ekim 2015-26 Ekim 2015 tarihleri arasında Mardin ili Nusaybin ilçesi İpek yolu üzerinde yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde 6 ayrı yakalamada piyasa değeri yaklaşık 379.000 TL olan toplam 84.188 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak yedi 7 şüpheli şahıs yakalanmıştır.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.