banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Mardin'de ham petrol yüklü tanker devrildi

Mardin/Kızıltepe yolu üzerinde bulunan ve halk tarafından “Ölüm virajı” olarak adlandırılan Türkmen Deresi’nde bir trafik kazası meydana geldi. Nusaybin’de devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle Habur Sınır Kapısı’ndan gelen ve Cizre, İdil,  Midyat, Mardin ve Kızıltepe güzergâhını kullanana ham petrol yüklü tanker, saat: 13.00’te Mardin/Kızıltepe yolu üzerinde bulunan Türkmen Deresi’nde virajı alamayarak devrildi.

Kazadan sonra tankerden akan ham petrol, yola dökülürken patlama ihtimali üzerine önlem olarak, Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, tankere köpüklü su sıkarak soğutma çalışması yaptı.

Kaza nedeniyle Mardin/Kızıltepe karayolu araç trafiğe kapatıldı. Vinç ve çekici yardımıyla tanker yoldan kaldırılırken yolun temizlenmesinin ardından karayolu tekrar araç trafiğine açıldı.

Bu aradan bazı vatandaşların da yollarına yaya olarak devam ettikleri görüldü. Genellikle sürücülerin hızlı girdikleri virajda sık sık kazaların meydana geldiğini belirten halk, özellikle virajın keskinliğini bilmeyen sürücülerin daha hızlı girerek kaza yaptıklarını, bu konuda biran önce tedbirlerin alınmasını istediler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.