banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Maliye Bakanlığından Deprem! Genel Müdür Dahil Çoğu Kişi Görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayınlanan karar ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'da Personel Genel Müdürü Şinasi YURDAKUL başta olmak üzere, Strateji Geliştirme Başkanı Ayşe Berrin DİKMELİK ve bir çok birimde genel müdür yardımcıları görevinden alındı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Milli Eğitim ve Ticaret Bakanlığın başta olmak üzere bir çok birimi yeni atamalar yapıldı.

İŞTE YENİ ATANAN VE GÖREVDEN ALINANLARIN LİSTESİ:

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/26 

Hazine ve Maliye Bakanlığı; 
- Personel Genel Müdürü Şinasi YURDAKUL, 
- Strateji Geliştirme Başkanı Ayşe Berrin DİKMELİK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır. 
Hazine ve Maliye Bakanlığı; 
- Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Murat UĞURLU, Ali KARATÜRK, Abdulkadir Bahadır YILDIZ, - Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Zeki BALTA, Arif 
YILDIRIM,
- Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Edip YILMAZ,
- Mülga Sigortacılık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Gökhan KARASU, Murat KAYACI,
- Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Hasan KAYMAK, Mehmet 
Bahattin AKÇAY, Mehmet MURAT, Atilla Mehmet YARDIMCI, Halit TUTAK,
- Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet 
Müfit ARBERK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 
Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Zafer SÜMENGEN atanmıştır. 
Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Alparslan BAYRAKTAR atanmıştır. 
Karar: 2020/30 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince; 
- Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Sadettin PARMAKSIZ, - Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer ÇOLAK, -Gelir İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mustafa ÇOLAK, - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ergin İÇENLİ, görevden alınmıştır. 
Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan; 
- Vergi Başmüfettişliklerine Hakan İNCE, Cemali OKTAY ve Celal ŞAHİN, 
- Vergi Müfettişliklerine Abdulkerim ÜÇOK ve Sinan AKSU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır. 
Milli Eğitim Bakanlığı; 
- Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil KAHVECİ, 
--- Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan ALTUN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat ŞANLI atanmıştır. 

Karayollar Genel Müdürlüğünde açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Dilek KARAYOL atanmıştır. 
Recep Tayyip ERDOĞAN 
CUMHURBAŞKANI 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.