banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Mahsur kalan sağlık ekibini köylüler kurtardı

Dün akşam saat 16.00 sıralarında hasta almak için yola çıkan ambulans, Bitlis merkez Gazibey mahalle yolunu çevre yoluna bağlayan Sapkor köy altında mahsur kaldı.

Çevre yolunda ayrılarak mahalle yoluna giren ambulans, yolun kapalı olması nedeniyle mahsur kaldı. Durumu gören bazı köy gençleri, yanlarına aldıkları kar küreme araçlarıyla yaklaşık 200 metrelik yolu açarak ambulansı ve içerisindeki sağlık ekibini mahsur olduğu yerden çıkarttı.

Çevre yoluyla köy yolunu birbirine bağlayan yaklaşık 250 metrelik yolun, yağan karın ardından temizlenmediğini belirten halk, mahsur kalan ambulansın kurtarılması için belediye ekiplerinin arandığı ancak kendi sınırları dahilinde olmadığı gerekçesiyle yardım etmediklerini iddia etti.

Köylülerin kar küreme aracıyla yaptıkları hummalı bir çalışma neticesinde yaklaşık 5 buçuk saat sonra ambulans mahsur kaldığı yerde çıkarılırken bu süre zarfında hiçbir yetkilinin olay müdahale etmemesi ise halkın tepkisine neden oldu.  (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.