banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Mağarada arkadaş kavgası; 3 yaralı
 Edinilen bilgiye göre olay, Yakubiye Mahallesi Mevlüt Dede’nin Sarnıcı isimli mağarada meydana geldi.  İddiaya göre hayvancılıkla uğraşan, Y.T., Ö.T. ve İ.Y. akşam alkol almak için mağaraya gittiler. Burada bir süre alkol alan şahıslar, daha sonra, kendilerini kaybetmeleri üzerine bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışmaya başladılar.

 

3 arkadaşın arasındaki sözlü başlayan tartışma daha sonra silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 3 arkadaş, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine  haber verildi.

 

Olay yerine giden polis ekipleri, kavgayı ayırırken, 3 yaralı da olay yerine çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan, Y.T.’nin hayati tehlikesi devam ederken, Ö.T. ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilmek istendi. Yaralı Ö.T. ambulansa bindirildiği sırada, yakınları görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Polis ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa bindirilen, yaralı Ö.T. ve yakınları, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra diğer yaralı İ.Y. ise, getirildiği sağlık ekiplerine zorluk çıkardığı gerekçesiyle, polis ekipleri tarafından elleri kelepçelenerek, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada tedavi altına alınan İ.Y.’in sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

 Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.