banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

LAÜ TEMSİLCİLERİNDEN ÖNEMLİ ZİYARET


Erzurum’daki önemli temasları tamamladıktan sonra Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette önemli konulara temas edildi, ileri ki dönemlerde Bayburt Belediyesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi ile ortak sosyal sorumluluk projeleri yürüteceği bildirildi. Bayburt Belediye Başkanı Ali Polat , Lefke Avrupa Üniversitesinin ciddi, duyarlı, kaliteli geniş vizyonu olan bir üniversite olduğunu dile getirdi. Ömer Kale ile Mehmet Güneş ,’’ LAÜ ile  Bayburt Belediyesiyle yapılacak olan ortak sosyal sorumluluk projelerinde üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu’’  bildirdiler.
Kale, ‘’Lefke Avrupa Üniversitesinin burs cenneti olduğunu ve her zaman başarıyı ödüllendiren bir üniversite olduğunu’’ dile getirdi. Güneş şöyle devam etti ,’’ sevgi ve hoşgörünün buluştuğu adres olan Lefke Avrupa Üniversitesinde okumanın bir ayrıcalık olacağını’’ dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.