banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kuşçuların kavgasına kan bulaştı: 1 ölü

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Fahrettin Akkapak ve Mehmet Güllüler isimli kişiler 31 V 0639 plakalı otomobil ile daha önceden kuş alım-satımı nedeniyle tartıştıkları Mustafa D'nin evine geldiler. Burada Mustafa D. ile Akkapak ve Güllüler arasında yeniden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Evine girerek av tüfeğini alan Mustafa D; Akkapak ve Güllüler'e doğru 3 el ateş ederek ikisini de ağır yaraladı.

Mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akkapak hayatını kaybederken Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve Güllüler'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan Mustafa D’yi yakalamak için çalışma başlatırken Akkapak'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.