banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

KURTULUŞ SULAMA BİRLİĞİNDEN ÜYELERİNE İFTAR



Kurtuluş Sulama Birliği tarafından Vezir Sarayı Konukevinde düzenlenen iftar yemeğine yoğun bir katılım gerçekleştiren meclis üyeleri ve personel Başkan Ahmet Ekinci'ye teşekkür etti. Meclis Üyeleri ve personelle bir araya gelme fırsatını sık sık bulduklarını dile getiren Başkan Ekinci," ramazan ayının maneviyatına uygun olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizde bir kez daha üyelerimizle fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Ova'nın birçok bölgesinde sulama yapan Kurtuluş Sulama Birliği meclis üyeleri ve personelini bir kez daha unutmadı. Geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde Meclis Üyeleri ve personeli yine bir araya getiren Kurtuluş Sulama Birliği Başkanı Ahmet Ekinci, " Özverili bir çalışma performansı gösteren personelimize ve birlikte uyumlu bir çalışma gösterdiğimiz meclis üyelerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeğimizde meclis üyelerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Bölgede yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız çalışmalarla ilgili istişare ettik. Uyumlu bir şekilde ova halkının da beklentilerine cevap verecek çalışmalarımız devam edecek. Bir kez daha iftar yemeğimize katılım sağlayan meclis üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.