banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Kurtuluş, iki gün kutlanacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, belediye ve valilik işbirliğiyle düzenlenecek 11 Nisan Kurtuluş Günü etkinliklerinin 2 gün, 2 gece süreceği belirtildi. 10 Nisan 2014 Perşembe günü belediye önünde saat 10.00 da Halk Oyunları Gösterileriyle başlayacak etkinlikte şu programlar yer alacak:

“Aynı gün saat 11.00 da Belediye Sergi Salonunda ‘Osmanlı Arşivinde Urfa’ konulu serginin yer alacağı etkinliklerde akşam saat 20.00’da da Belediye Nikah ve Konferans salonunda Kurtuluş Tiyatrosu sahnelenecek. Etkinlikler, 11 Nisan 2014 Cuma günü ise Garnizon Komutanlığı’nda 21 pare top atışı ile başlayacak. Belediye Nikah ve Konferans salonundaki ‘Kurtuluş Sergisi’ ile devam edecek olan etkinlikler kapsamında yine aynı yerde resmi tören düzenlenecek. Saat 16.00’da Dergah Camii’nde Mevlid-i Şerifin okunacağı etkinliklerde aynı gece Şair Nabi Kültür Merkezi’nde Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Korosu’nun vereceği konserle program sana erecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.