banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kurtlar Vadisi ekibini şoke eden ölüm!

Adana'da Kurtlar Vadisi Filistin filminin dekorasyoncusu 51 yaşındaki Selahattin Orhan, boğazından şişlenerek öldürüldü. Jandarma ekipleri, Orhan'ın kim veya kimler tarafından öldürüldüğünü bulmak için çalışma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, 30 Aralık Pazartesi günü devriye gezen jandarma ekipleri, merkez Sarıçam ilçesi Menekşe köyü ağaçlık alanda park halinde bir otomobil gördü. Jandarma ekipleri, şüphe üzerine otomobile yaklaştığında aracın içinde sürücü koltuğundaki kişinin kanlar içinde olduğunu fark etti.
Yapılan incelemede, bu kişinin öldüğü belirlendi. Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada, otomobildeki kişinin 2 çocuk babası Selahattin Orhan olduğunu tespit etti. İnşaat ve dekorasyon işleriyle uğraştığı belirlenen Orhan'ın 10 gün önce Kilis'ten Adana'ya döndüğü belirlendi. Orhan'ın ölü bulunmasından 4 gün önce otomobiliyle evden ayrıldığı ve haber alınmadığı ortaya çıktı. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Orhan'ın cesedi, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayet için çalışma başlattı. Jandarma, incelemeyi MOBESE kayıtlarında da faydalanarak sürdürürken Orhan'ın yakın çevresi, iş arkadaşları da araştırılıyor. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklı olabileceği iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.