banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Kuran Okuma Yarışmasında Dereceye Giren Erbakan İHL Ortaokulu Öğrencilerine Ödül Verildi

Kur'an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül vermek için yapılan törene Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRIKÇI, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı  ve Necmettin Erbakan İmamhatip Ortaokul, okul aile birliği başkanı Bekir ENGÜL, Eyyübiye ilçe müftüsü  Adem DOBUR, Karaköprü İlçe Müftüsü Mehmet KOÇ öğrencileri ziyaret ederek onore ettiler.

Öğrencilerle birebir sohbet edip nasihatlarda bulunan heyet, Hafızlık çalışmaları yapan öğrencilere dua edip zihin açıklığı dilediler. Okunan Kur'an-ı Kerimleri dinleyen heyet, Ödül olarak öğrencilere gelen bursları öğrencilere dağıtarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
 

Öğrencileri onure eden böyle bir ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Necmettin Erbakan İmamhatip Ortaokul Müdürü Sait PAYAN, "Okulumuza gelip bizleri ve hafız adayların çalışmaların yerinde görmek isteyen İl Milli Eğitim Yardımcımız Arif KIRIKÇI, Büyükşehir Daire Başkanımız Bekir ENGÜL ve Eyyübiye ilçe müftümüz sayın Adem DOBUR, Karaköprü İlçe Müftümüz sayın Mehmet KOÇ beyefendilere duyarlılıklarından dolayı okul ve öğrenciler adına çok teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.