banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu sert tepki: Allah Sizi Kahretsin

Memleket Sevdalıları Şanlıurfa Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, Danimarka ve İsveç vatandaşlığı bulunan aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan’ın, İsveç'in başkenti Stockholm ile Malmö, Norköpin ve Jönköping kentlerinde Müslümanların kalabalık yaşadığı mahalleler ve cami önlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerimi yakılmasını kınayarak, "İslam karşıtlığının, insanlar arasında kin ve nefreti körüklemenin bir ifadesi" olduğunu söyledi.
Kamuoyuna ilişkin yapılan açıklamada; "Müslümanların hassasiyetlerini kışkırtan ve inciten eylemlerin tekrar yaşanmasının engellenmesini" isteyen Başkan Abdulkadir Şanlı, olaya ilişkin, "Ayrımcılık, nefret ve İslam karşıtlığının açık göstergesi olan bu eylem, Batılı ülkelerin savundukları düşünce ve ifade özgürlüğüne de aykırıdır. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim’e yönelik eylem yapan şahsı ve şahısları lanetliyorum. Allah sizi kahretsin. " Şeklinde açıklama yaparak yapılan provokasyonlara tepki gösterdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.