banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Kültür Bakan Yardımcısı ve Merkez Bankası Müdürü Görevinden Alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararnamenin pdf hali için tıklayınız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına göre;

STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞINDAKİ GENEL MÜDÜRLÜĞE ATAMA

Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nda açık bulunan İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Metin Eker, aynı kurumda açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ise Ertan Tosun'un atanmasına karar verildi.

MERKEZ BANKASI BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya görevinden alınarak yerine, Başkan Yardımcısı Murat Uysal atandı

ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ GÖREVİNE ATAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Selahaddin Menteş'i, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) yeni üyesi olarak atadı. Erdoğan'ın atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ENERJİ BAKANLIĞINDA BAKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

Karara göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mithat Cansız görevden alınarak yerine Şeref Kalaycı atanırken söz konusu bakanlıkta açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığı'na ise Mehmet Tuntaş'ın atanmasına karar verildi.

TEİAŞ'A GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ATAMASI

Kararda, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tokat'ın atanma kararı yer aldı.

MADEN VE PETROL İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA

Söz konusu Karara göre, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcısı Cevat Genç atandı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDA BAŞMÜFETİŞLİĞİNE ATAMA

Karara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, Hasanhüseyin Kınıklıoğlu, Nuran Altunel, İnanç Özçakmak, Özgür Semiz, Sibel Çil, Mehmet Karaman, Ertuğrul Dede, Aydın Saffet Özkan, Murat Arslan, Ömer Faruk Gölbaşı ve Özcan İzgi'nin atanmasına karar verildi.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINDA GENEL MÜDÜR ATAMASI

Kararda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Mustafa Erdoğan'ın da atama kararı yer aldı.

MKEK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE ATAMA

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Bilal DURDALI, Ersan ASLAN ve Sıtkı VARLI atanmıştır.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ VE BAŞMÜFETİŞLİĞE ATAMA

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Dilşad AKAL, Duygu ÇELGİN, Halil Berker KANMAZ, Sercan PEŞAN ve Turgut AKTÜRK atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcıları Gözde GELEN MERMER, Hazal İrem GÖĞÜŞ GÜLSER, Melike BAŞ, Muhammet SAĞLAM, Ömer Rüştü BOZDAĞ, Semiha KOÇAK GÜLHAN ve Yusuf GÜLHAN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDA I. BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Tarım ve Orman Bakanlığı I. Bölge Müdürü Osman DEMİREL, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ ATAMASI

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Eyyüp BALTAŞ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

ET VE SÜT KURUMU YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİE ATAMA

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Haşan Hüseyin AYDEMİR atanmıştır.

TİCARET BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ ATAMASI

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Müfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatih MASATLI atanmıştır.

KIYI EMNİYETİNDE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Olcay ÖZGÜRCE görevden alınmış ve bu suretle boşalan Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa BANKAOGLU atanmıştır.

233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan VURAL görevden alınmış ve bu suretle boşalan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Durmuş ÜNÜVAR atanmıştır.

DHMİ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİE ATAMA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Necdet SÜMBÜL atanmıştır.

İŞ MÜFETTİŞLİĞİNE ATAMA

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlilik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Zehra Gülşah Arabacıoğlu, Talip Dönmez, Tevfik Mustafa Tuna, Abdullah Yıldız, Zeynep Akyürek Orman, Uğur Mavi, Vehbi Cankat Güneş, Ahmet Altan Akbaş, Beste Desticioğlu, Merve Demirci, Yasemin Sakarya, Ali Gül, Fatih Örnek, Lokman Atik, Tuğba Yiğit Yılmaz, Ayşe İdil Peşan, Bekir Kayran, Ceyda Demirer, Çağla Öksüz, Emrah Boyacıoğlu, Emre Alhayıroğlu, Ender Koca, Fatih Aydın, Fatih Kirit, Gökhan Dürümlü, Halil İbrahim Kocaer, Mustafa Şentürk, Oğuz Aydın, Pelin Pınar Koçak, Sadık Sezer, Selçuk Aytemir, Serhan Güner, Serhan Şuvak, Sezai Türeoğlu, Ali Sezer, Aydın Binici, Bertan Başar Erkeksoy, Mehmet Selim Özcan, Okan Duman, Şeyhmus Kadir Kanberoğlu, Volkan Huluz, Ali Emrecan Algın, Ayşe Özten Budak, Aytaş Ergil Özen, Elvan Gülçiçek Demirel, Fatih Özkul, Gürhan Teker, İlker Can Sayım, Mehmet Köseler, Mehmet Sait Erzincan, Murat Er, Onur Türker, Ömer Faruk Bostan, Sedat Avcı, Serhat Akpınar ve Pelin Tonka'nın atanmasına karar verildi.
Kaynak: Memurlar.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.