banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Küçük Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Şahıs Gözaltına Alındı!

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Camiikebir mahallesinde 1351.Sokakta yaşandı.İddiaya göre 12 yaşında bir kız çocuğunun meçhul bir şahıs tarafından cinsel tacize uğraması olayının aydınlatılması ve failinin tespit ve yakalanması yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ahlak ve Güven Timlerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde,Olayın failinin Şanlıurfa 1971 doğumlu E. K olduğu tespit edilmiş kısa zamanda fail Şanlıurfa Polisinin yakın takibi sonucunda, Mance mahallesinde saklanmış olduğu evinde kıskıvrak yakalandı.


KÜÇÜK KIZ TACİZCİYİ TEŞHİS ETTİ
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ünce, yaptırılan teşhiste yaşı küçük mağdur tarafından kesin ve net olarak teşhis edilmesiyle birlikte şahıs gözaltına alınarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde ifade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.