banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Köy Okulunda Şenlik Düzenlediler


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ateşböceği gezi sorumlusu Süleyman Selçuk Tangül planladığı şenliğe; Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Eğitim Müfettişi Soner Uluay,“Siverek Belediyesi Suk Tiyatrosu” Ekibi, TEGV Genel Merkez Ateşböceği Saha sorumluları ve Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı personelleri katıldı.
Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı Yöneticisi; Ateşböceği Eğitim Programı'nın amacının, çocuklarda özgüven, değerlilik, kendini ifade edebilme, yaratıcılık ve empati gibi duygu ve becerilerin gelişimi için uygun ortam sunmak ve yaratmak,  çocukların birer olarak değerli olduklarını hissetmelerine yardımcı olmak için var olduğunu söyleyerek;  Ateşböceklerinde çocuklarımız toplam 12 saat eğitim alırlar. Bu sürenin 6 saati bilişim ve teknoloji alanında, diğer 6 saat serbest etkinlik odasında geçer. Eğer yakın çevrelerinde TEGV Eğitim Parkı veya Öğrenim Birimi var ise çocuklar oralara giderek diğer etkinliklere de katılmaları için yönlendirilir. İlk ve ortaokul sınıf düzeylerine devam eden çocuklar Ateşböceği Eğitim Programı'nın hedef kitlesini oluşturmaktadır dedi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı sorumlusu Rukiye Dağhan Çetin ise yaptığı açıklamada; Bugün okul bahçesinde yapılan tiyatro gösterisi, Şenlik ve eğlence programları sayesinde; okul çocuklarının mutlu bir gün geçirdiğini düşünerek. Ateşböceği Gezici öğrenim birimimizin Siverek İlçemize bağlı çıkrık köyüne yönlendirilmesi talebinde bulunan ve konuyla ilgili bizleri destekleyen; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye çocuklarımız adına teşekkür eder. Desteklerinin daim olmasını dilerim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.