banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Korona Virüs İle İlgili Çarpıcı Yorum: Ulus Devlet Yapısına Saldırıdır


Türkiye’de ileriye yönelik yaptığı analistlerle son dönelerde adından sıkça söz ettiren Stratejist Abdullah Çiftçi, Coronavirüs ile ilgili yaptığı analizde, Hedefin Ulus devlet yapısı olduğunu açıkladı.
Şahsına ait Youtube kanalında takipçileri için yaptığı haftalık analizinde, 2016 yılından itibaren dijital dünyaya geçmek için planlı ve programlı bir şekilde ulus devlet yapılarının saldırı altına alındığını belirtti.
Abdullah Çiftçi sohbetine 21. yüzyılda iştahı dünyasının neler getireceği neler kullandığı planlandığını daha çok anlattım televizyonlarda da Twitter'da da sosyal medyada da bunları konuştuk, diyerek şunları söyledi: “Arkadaşlar burada yaptığımız şey,  tespit Teşhis Tedavi çözümleridir. Biz icra makamında değiliz ki oturup çözüm makamı olalım. Bugün modern bilim insanları Uzmanlar özellikle alt uzmanlık alanına indi için kaybolmuş parçadan bütünü yakalayamıyor Oysaki küresel mekanizmanın aklı masada tüm taraftar vardır soruları sormadan bir olayı çözemezsiniz !. Dünyaya bir reset atacaklar. Ayağımızı topraktan kesecekler. Nuh tufanını bize yaşatacaklar. Tufan beynimizde ve zihnimizde” dedi.
 Amerika'da yeni yapılan bilimsel çalışmalarda virüsün havada 3 saat kalabildiği belirtildiğini dile getiren Abdullah Çiftçi,  “Birçok Ulus devlet başkanı yetersiz kaldı. Eğer 21's dijital dünyasını kurgulayan aklı tanımasak, projelerini tanımazsak, sistemi anlamadan çözüm bulamayız.  insanlık tarihinin en büyük kıskacında. Amaç Ulus Devletleri çalışamaz hale getirip kilit vuracaklar. şu an sistemine büyük bir saldırı var.  


 ABDULLAH ÇİFTÇİ'NİN KONUŞMASININ TAMAMI VİDEODA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.