banner2
Öne Çıkanlar dilenciler diş dilenci diek direndik

Köpek balığının üzerine yazılan yazı Urfalıları gülümsetti



Şanlıurfa’daki bir  balıkçının  tezgahında sergilenen 300 kilogramlık köpek balığının dilinden yazılan “Ben köpek balığıyım. Kanserin ilacıyım. Yarın saat 3’te etim satılacak. Sipariş yazdırın. Dokunmak yasak”  ifedeler, yoldan geçenler tarafından gülümsenerek okundu.

Kansere iyi geldiği bilinen köpek balığı, halkın ilgi odağı oldu. Kimi Urfalıların geçerken merakla baktıkları, , kimilerinin  de hatıra olsun fotoğrafı  çektiği köpek balığı, görenleri hayrete düşürdü.

Şanlıurfa’nın Topçu meydanında Karadeniz Balıkçısı olarak bilinen  Behçet Sili adlı esnaf, “Biz Urfalı vatandaşlarımıza Türkiye’nin çeşitli yerlerinden olmak üzere yurtdışından ve uzak okyanus açıklarına kadar, her yerden çeşitli balık cinslerinin gelmesini sağlıyoruz." dedi

 

Sili, tezgahta Urfalıların görmesi için sergilediği, köpek balığının, yarın saat 15.00 da satışına başlayacağını söyledi. (Mustafa GÜL-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.