banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Kısas'ta Taşımalı eğitim veren okulda yangın

Elektrik kontağından çıkan ve okulda korku ve paniğe yol açan yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Okul idaresinin büyümesini önleyerek  kontrol altına aldığı yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Okulda maddi hasara yol açan yangın sırasında öğrenciler tahliye edildi

 

Şanlıurfa’nın merkeze bağlı Kısas İlk Okulunun 2.katında bulunan panoda elektriğin kontak yapması sonucu yangın çıktı. Bir anda okulun içersinde duman ve alevler yükseldi. Öğrenciler okuldan tahliye edilirken, Durumu itfaiyeye bildirildi. Önce okul idaresinin müdahale ettiği yangına daha sonra Kısas Belediyesi ile Şanlıurfa ‘dan beldeye giden itfaiye ekipleri müdahale etti.

 

Taşımalı olarak 768 öğrencinin eğitim gördüğü okulda okul idaresi sınıflarında ders gören öğrencileri okuldan tahliye ederken yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Kısas’ta büyük korku ve paniğe yol açan yangını duyan Belde sakinleri okula koştu. Şans eseri ölen veya yaralananın olmadığı yangın okulda maddi hasara yol açtı.

 

Kısas İlk ve Orta Okulunda yangına sebebiyet veren elektrik panosunun sorunlu olduğunun daha önceden Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirildiği öğrenildi.

Faruk Deveci / Hizmet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.