banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kırsalda Devam Eden Çalışmaları Denetledi

Kırkpınar kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Kilitli Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalda yapılan çalışmalarla mahallelerin değişim ve gelişim gösterdiğinin söyledi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediyesi merkezde yapılan hizmetleri kırsala taşımaya devam ediyor.  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Kırkpınar kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tamamlanan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

"Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Kırkpınar Kırsal Mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan Kilitli Parke çalışmalarını inceledik. Valiliğimize bağlı YİKOB bizlere kilitli parke taşı desteğinde bulundu. Bizde ihalesine çıkarak Karaköprü’müzün nüfus olarak büyük olan mahallesi Kırkpınar’da çalışmalara başlayarak bitirdik. Karaköprü Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizi merkezden ayırmadan hizmet götürüyoruz. Hizmetin en iyisini kırsalımızda yaparak bu mahallelerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı ekibimize ve misafirperverliklerinden dolayı kırsal mahalle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Kırkpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Parmaksız, ise mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Karaköprü Belediye başkanlığına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.