banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kırsal Mahalleler Büyükşehir İle İçme Suyuna Kavuşuyor

Şanlıurfa’nın altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Halfeti İlçesinin Bitek kırsal mahallesinde uzun yıllardır yaşanan içme suyu eksikliğini gidermek için çalışmalara başladı. 

Vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ihtiyacı için Şanlıurfa’nın her noktasında çalışmalarını planlı ve titizlikle gerçekleştiren ŞUSKİ ekiplerinin bu seferki adresi Bitek kırsal mahallesi oldu. İçme suyu hat bağlantı çalışmalarını sürdüren personeller çalışmalarını tekniğine uygun olarak gerçekleştiriyor. 

Uzun yıllardır içme suyu eksikliği yaşayan Halfeti İlçesinin Bitek kırsal mahallesi sakinleri yapılan hizmetlerden ötürü başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.