banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kırıkçı Ailesinin Acı Günü:

Merhum Bedih Rağbetlinin kızı, Merhum Ahmet Kırıkçının eşi, Hüseyin, İbrahim ve Abdullah Kırıkçının anneleri, Mustafa, Mehmet.,Fethi Rağbetlinin kardeşleri, Aziz Tunahan, Ali İhsan Ragbetli, Mehmet Cemil Küçük ve Osman Kırıkçı'nın kayınvalideleri. Halil Kırıkçı, Mahmut Kırıkçı Bahattin Kırıkçı, M. Emin Kırıkçı Abdurrahman Kırıkçı, Arif Kırıkçı,Ömer Kırıkçı,Ahmet Kırıkçı, Mustafa Kırıkçı, Rüstem Tatar, M. Nur Rüzgar, Mehmet Çaycı, Müslüm Yanarın yengeleri GÜLÇÜN KIRIKÇI Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Cenazesi 12 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip Yusuf Paşa Camiinden kaldırılarak Bediüzzaman Aile Mezarlığına defin edilecektir.
Taziyesi Karaköprü Arıcı Taziye evinde yapılacağı açıklandı.

Balikligol.com ailesi olarak merhumeye rahmet, başta Büyükşehir Belediyesi Genelsekreteri Mahmut Kırıkçı ve Ak Parti İl Başkan Yarımcısı Abdurrahman Kırıkçı olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.