banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Kılıçdaroğlu Urfa'daki Cenaze defnine çelenk gönderdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine bir ilke imza atarak cenaze defnine çelenk gönderdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar’ın cenaze defnine çelenk gönderdi. Mezarlıkta ve sadece Kılıçdaroğlu adına çelenk bulunması dikkat çekti.

Yaklaşık bir yıl önce akciğer kanserine yakalanan HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Yazar’ın cenazesi Şanlıurfa’daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Yazar’ın öğle saatlerinde kendi köyü olan Bozova ilçesine bağlı Ördekli köyünde toprağa verildi.

Define, Feridun Yazar’ın akrabaları ve sevenlerinin yanı sıra CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Milletvekilleri Osman Baydemir, Dilek Öcalan, Nursel Aydoğan eski Milletvekili Sebahat Tuncel ile DTK Eş Başkanı Leyla Güven’in ailesi katıldı.

Mezarlıktaki cenaze defnine Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği çelenk ise şaşkınlık yarattı. İlk defa mezarlığa çelenk gönderildiğine şahit olanlar bu duruma anlam vermeye çalıştı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.