banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Kenyalı Vali Urfa’da ziyaretlerde bulundu


Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Konuğunu makamında ağırladı.
Tuna, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Makamında bir süre konuğuyla görüşen Vali Tuna; konuğuna Şanlıurfa’nın coğrafi ve kültürel yapısından bahsetti.
Konuk Vali Nathif J. Adam ise kendisine ve ekibine gösterilen misafirperverlikten dolayı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından konuğuna Şanlıurfa’ya özgü fincan takımı hediye edilirken, konuk vali Adam da hediyesini Vali Tuna’ya takdim etti.
BÜYÜKŞEHİR’İ DE ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa’ya gelen Kenya’nın Garissa Valisi Nathif J. Adam Şanlıurfa Valiliği yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.
Nathif J. Adam’ı makamında ağırlayan Başkan Nihat Çiftçi ziyarette kendisine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bir tablosunu hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.