banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Kentsel Mobilite Şanlıurfa Zirvesi başladı

UCLG-MEWA Kentsel Mobilite toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu,Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ,NEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, İlçe Belediye Başkan Temsilcileri ve şehir dışından gelen misafirler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi Olarak Uluslararası Bir Zirveye Daha Ev Sahipliği Yapıyoruz. 160 ülkeden ulaşım alanında uzman kişilerin katılacağı UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı & UCLG-MEWA Kentsel Mobilite Şanlıurfa Zirvesi başladı. Bir kentin gelişmesinde en önemli faktör ulaşımdır. Akıllı sistem ile Şanlıurfa ulaşımını yönetiyoruz" dedi.

UCLG-MEWA Genel Sekreteri Duman, “Çözüm, bölgemizde toplu ulaşımın yaygınlaştırılması ve çevre dostu hale getirilmesinde yatmaktadır”

Toplantıda ulaşım konusunda çağ atlayan Şanlıurfa’nın trafiği ve ulaşım ele alınarak, ulaşım konusunda istişare yapılacak. Zirve boyunca; Akıllı Ulaşım, Ulaşım Finansmanı, Yönetişim ve İşletme ve Çevre Dostu Ulaşım gibi çeşitli konular işlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.