banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kentsel Dönüşüme Tam Destek


Demirciler Odası başta olmak üzere Marangoz ve Mobilyacılar Kooperatifinin de Şanlıurfa Belediyesi’ne destek olma kararı aldığı kentsel dönüşüm projesinde ciddi adımlar atıldı.
Şanlıurfa Belediyesi olarak projeyi hayata geçirme konusunda oldukça kararlı olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kendilerine bu konuda destek olan STK’lara, temsilcilerine ve üyelerine çok teşekkür ettiğini söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ile birlikte Belediye Başkanı Fakıbaba’yı ziyaret eden Demirciler Odası Dernek Başkanı Bekir Budak, Marangoz ve Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Karageçili birer açıklama yaparak kentsel dönüşüm projesine destek olacakları sözünü verdiler.
Kendilerine daima destek veren Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki dernek başkanlarına teşekkür eden Fakıbaba, “Belediye olarak her projede olduğu gibi bu projede de esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Hedefimiz 2013’in ilk yarısında projeye başlamaktır. Bu bağlamda Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e de katkılarından dolayı minnettarlık duyduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.
Gelinen noktada Şanlıurfa’nın gerek bölgede gerekse Türkiye genelinde örnek alınacak bir il konuma geldiğine dikkat çeken Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, “Bu konuda gayret gösteren Fakıbaba’yı gerek şahsım adına gerekse de esnaflarımız kutluyorum. Şanlıurfa, Başkan Fakıbaba’dan önce yalan bir ildi. Ancak şimdilerde ise örnek alınacak bir il durumunda. Belediyemizce yapılmış olan tüm çalışmalar adına Fakıbaba ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümüne destek olmak amacıyla bir araya geldik. Umarım proje hedefine ulaşır” diye konuştu.
Demirciler Odası Dernek Başkanı Bekir Budak ise yaptığı açıklamada memleketin önünü açmaya vesile olduklarını belirterek dernek olarak taşın altına ellerini koyduklarını söyledi.
Son olarak bir açıklama yapan Marangoz ve Mobilyacılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Karageçili de Eski Sanayi Sitesi’nin “Kentsel Dönüşüm Alanı” ilan edilmesinde Başkan Fakıbaba’nın büyük emekleri olduğunu ifade etti.
Karageçili, “Dernek olarak bizde kentsel dönüşüme destek olmak amacıyla kayıt yaptırdık. Buradan diğer esnaflara sesleniyorum gelin sizde destek olun proje en kısa zamanda başlasın” dedi.
Belediye Başkanı Fakıbaba ziyaretin sonunda dernek başkanlarıyla bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.