banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

KAYMAKAM KAYA'DAN, EKİNCİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Eyyübiye ilçe Kaymakamı Oktay Kaya, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olup Belediye başkanlığını kazanan Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde bir konuşma yapan Kaymakam Kaya, "Eyyübiye Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldim. Çeşitli vesilelerle kendisiyle birkaç defa daha görüşmüştüm. Eyyübiye ilçemiz için hizmet noktasında kendisiyle fikirlerimiz aynı. İkimizinde öncelikli hedefi güzel ilçemizdeki göçü durdurma noktasında projeler geliştirmek. Eyyübiyeli vatandaşlarımızı Eyyübiye'de tutabilmek için neler yapabiliriz. İlçemizin öncelikli sıkıntıları belli, bu sıkıntıları çözmek için hep beraber çalışacağız.'' Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, Eyyübiye ilçe kaymakamı Oktay Kaya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Kaymakamımızla el ele vererek Eyyübiye ilçemize layık olduğu bütün hizmetleri getirmek için güç birliği halindeyiz. Ekonomik anlamda ilçemize bir hareket katmak için birlikte hareket etme kararı aldık. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde kaymakamlığımızın, tüm kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle Eyyübiye'mize ve halkımıza çok faydalı çalışmalar ve hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum.  İkimizin de görevi Eyyübiye'ye hizmet etmektir.'' Dedi.

Kaymakam Kaya, sohbetlerde bulunduğu Ekinci ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.