banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Kayıp çocuklar 5 gün sonra çoban evinde bulundu

Adana’da 5 gündür kendilerinden haber alınamayan 11 yaşlarındaki 2 çocuğun saklandıkları bir çoban evinde bulunduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Saimbeyli ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri S.U (11) ve K.Ç (11) 7 Ocak Perşembe günü ortadan kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve jandarma çocukların bulunması için çalışma başlattı. 5 gün süren aramaların ardından çocuklar,  ilçeye bağlı Kandilli Mahallesi yakınlarında bir çoban evinde bulundu.

Çocukları çoban evinde bulduklarını söyleyen mahalle muhtarı Sadık Uyanık, “Mahallemizde bir bakkal gelerek kayıp öğrencilere benzeyen iki çocuğun kendisinden su ve gıda malzemesi aldığını söyledi. Bunun üzerine vatandaşlarla başlattığımız aramada çocukları mahalleye bağlı bir yaylada yer alan çoban evinde bulduk.” dedi.

Öte yandan jandarma tarafından ailelerine teslim edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.