banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Katliam gibi kaza: 5 ölü,1 yaralı

Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Mustafa B.'nın kullandığı 34 SY 4531 plakalı otomobil, iddiaya göre yolda dönüş yapmaya çalışan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 AJS 226 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada hurdaya dönen araçlardaki Mustafa B., Süleyman Bütün, Hadi Alpak,İbrahim Alpak,  Mehmet Alpak ile Ahmet Gün yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, Jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Olay yerine giden itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları çıkartıp 112 sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.
Acil servislerde tedavi altına alınan yaralılardan Süleyman Bütün, Mehmet Alpak, Hadi Alpak, İbrahim Alpak ve Ahmet Gün hayatını kaybetti. Diğer yaralının sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.