banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Hilvan Belediyesi Karayollarının Yol Çalışması Durdurdu

 

BALİKLİGOL.COM / İmar planı içerisinde olan Hilvan-Viranşehir bağlantılı Gölcük grup yolunun 1 Km'lik yol ve kaldırım düzenlemesini gerçekleştiren Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, ödeneğin az olması nedeniyle 30 metre olan yol bandını 9 metreye düşürdü. Çalışmaların başlatılması üzerine, yolun trafik akışına ve yolun işlekliğine uygun olmadığını belirten Hilvan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yol bandının imar planına göre 30 metre olması gerektiğini belirterek; yüklenici firmanın başlatmış olduğu çalışmaları durdurdu.

Başlatılan çalışmaların durdurulması üzerine, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yetkililer söz konusu yolda yaptıkları inceleme neticesinde Hilvan Belediyesi'ni haklı görerek 9 metre yol bandı olarak başlatılan çalışmaları 12 yol bandı olarak genişletme kararı aldı.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaHilvan Belediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.