banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Karaköprü’ye yepyeni projeler

 

Yaptığı örnek projelerle, birçok Belediyeye örnek gösterilen Karaköprü Belediyesi ilkleri yapmaya devam ediyor. 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan Kültür Sarayı Projesinde ihale işlemi tamamlandı. Çalışmaların en kısa sürede başlayacağı bildirildi.

KARAKÖPRÜYE HAYIRLI OLSUN

Daha yaşanabilir bir Karaköprü yaratmak ve örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek için tüm araç gereç ve personeli ile gece gündüz demeden çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Kültür Sarayı projesini hayata geçiriyor.

9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan ve ilçede büyük bir eksikliği gidereceği düşünülen Kültür Sarayı projesinde;

“1300 M2 düğün salonu, 385 m2 çok amaçlı salon, 200 m2 sergi salonu, 600 m2 yemek salonu, 200 m2 VİP yemek salonu, prova salonları, seminer salonu, 470 kişilik konferans salonu, 480 m2 fuaye alanı, 200 m2 meclis salonu, idari ve sanatçı hazırlık odaları, kapalı ve açık otopark alanları, atölyeler” bulunuyor.

Göreve geldikleri günden bu yana ilçe halkının hayatını kolaylaştırmak için proje ürettiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Kültür Sarayı projesi ile ilçede büyük bir eksikliği gidereceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.