banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Karaköprülülere Müjde! Balıkayağı Bulvar Trafiğe Açılıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte GAP Bulvarında inceleme yaparken çevik kuvvet kavşağının kısmi olarak hizmete açılması ile birlikte trafiğe kapanan Balıkayağı Bulvarının girişinin yapılacak düzenleme sonrası trafiğe açılacağını müjdeledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yaptığı görüşme sonucunda trafiğe kapanan Balıkayağı bulvar girişi yapılacak düzenleme ile tekrardan trafiğe açılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından görevlendirilen Genel Sekreter Mahmut Kırıkçı, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Can Hallaç ve teknik ekip Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte GAP Bulvarında incelemelerde bulundu.

Önceki günlerde Çevik Kuvvet Kavşağının kısmi olarak açılmasının ardından GAP Bulvarından Balıkayağı Bulvarına giriş bölümü kapatılmıştı. Vatandaşlar ve esnafın talebine duyarsız kalmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir ekibi ile birlikte bölgede gerekli incelemeyi yaparak bulvar girişinin yapılacak olan düzenleme ile birlikte tekrardan açılacağı müjdesini verdi.

Başkan Baydilli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte vatandaşların daha konforlu ve geniş yollarda seyahat edebilmesi için çalıştıklarını kaydederken, Diyarbakır yolu üzerinde yapılacak çalışmalarla birlikte trafik sorununun tamamen ortadan kalkacağına dikkat çekti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle birlikte GAP Bulvarı ve Balıkayağı Bulvarında incelemelerde bulunduk. Çevik kuvvet kavşağının iki yönlü trafiğe açılmasıyla birlikte geçici kapanan Balıkayağı bulvarı girişini yapılacak düzenlemenin ardından trafiğe açıyoruz. İnşallah yapılacak yol çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımız daha geniş ve konforlu yollarda seyahat edecektir. Biz de büyükşehir belediyemiz ile birlikte bunun için çalışıyoruz. Diyarbakır yolu üzerinde yapılacak düzenlemelerle birlikte Karaköprüde trafik sorununu da büyük oranda bitireceğimize inanıyorum. Yeni ve yenilenen yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Başkan Baydilli inceleme sırasında yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllı Esnaf 4 yıl önce

İstersen bütün yolları kapa, oyumuz yine sana büyük başkan

Avatar
MERMER 4 yıl önce

KAMERA KONULMALI, ORASI AÇIKKEN IŞIKLARA VE GEÇİŞ YASAĞINA UYMAYAN ÇOKTU

Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Deneme yanılma yontemi çok mantıkli. Proje tetkiki degil yap sonuclarini gör..

Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Oyuncak müzesi için tasındığım Karaköprü'den Balıkayağı bulvarı girişı kapandığı için taşınmaya karar vermiştim. Olumlu ama geç kalınmış bir karar...

Avatar
Şımbılo 4 yıl önce

2023 de mi acilacak? Secim.oncesi vaat?

Avatar
Şımbılo 4 yıl önce

2023 de mi acilacak? Secim.oncesi vaat?