banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

KARAKÖPRÜ YAŞAM SOKAĞINDA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçirilmesi amacıyla her sene gerçekleştirdiği iftar sonrası etkinlikleri bu yıl yaşam sokağında yapılan programlarla devam ederken, gerçekleştirilen etkinliklerle Karaköprü’de Ramazan coşkulu bir şekilde geçiyor.

Önceki akşam teravih namazında sonra gerçekleştirilen programda Nasrettin Hoca, İbiş gösterileri, çocuklarla çeşitli yarışmalar yapılırken; programın son kısmında ilahi dinletisi ve sema gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca çocuklar için de yüz boyama etkinlikleri yapılırken, vatandaşlara soğuk limonata ikram edildi.

Yaşam sokağında gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Karaköprü Belediyesinin yaptığı programlardan memnun olduklarını dile getirerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin Ramazan programları bugün teravih namazı sonrası Meddah, animasyon gösterileri ve çocuklar için yüz boyama, balon katlama etkinlikleriyle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.