banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Karaköprü Nesibe Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Fidan Dikimi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Genç Gönüllüler Projesi kapsamı, ve Orman Genel Müdürlüğü İş Birliği Sonucunda Ankara, Adana, Antalya, Elazığ, İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Kayseri, Mersin, Muğla, Muş ve Kahramanmaraş’ta “ Her Fidan Bir Genç ” adı altında 21-26 Mart 2016 Tarihleri arasında düzenlenen Orman Haftası münasebetiyle Şanlıurfa Karaköprü Nesibe Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Fidan Dikimi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Söz Konusu Etkinliğe Şanlıurfa Vali yardımcısı Ahmet YILDIZ, Orman Bölge Müdürü Ahmet ÜNVER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Abuzer ÇİFTÇİ, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat YANMAZ, Karaköprü Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa KIRIKÇI ve kursiyerleri, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN ve kursiyerleri, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ve kursiyerleri, Bağlarbaşı Gençlik Merkezi kursiyerleri ve Nesibe Hatun kız Anadololu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri ve öğrencileri katıldı.
Şanlıurfa Vali yardımcısı Ahmet YILDIZ; Gençlik Merkezlerinde yapılan çalışmaları önemsediklerini, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını çocuklarımıza çevre bilincini, ağaç sevgisini kazandırmak adına yapılan faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Abuzer ÇİFTÇİ; Gençlik Merkezleri yaptığı faaliyetlerle gençleri bilinçlendiriyor, zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor. Bugünde ağaç ekimi ve çevre düzenlemesi ile güzel bir etkinliğe imza atmış bulunmaktalar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Karaköprü GM ve Yenişehir GM adına ortak açıklama yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR ise; Sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanında bir takım seminerler yaptıklarını ancak bugün gençlerimize sosyal sorumluluk gereği Genç Gönüllüler Projesi kapsamında “ Her Fidan Bir Genç” dedik ve bir farkındalık oluşturmak istedik. Yeşil bir çevre yeşil bir Şanlıurfa için yapılan faaliyetin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.