banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Karaköprü Güllübağ Mahallesine yeni yol yapılıyor

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.

İmara açılmasıyla beraber yapılaşmanın olduğu Güllübağ mahallesinde ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek ve vatandaşların mağdur olmaması için fen İşleri ekipleri planlanan yerlerde yeni yollar açarak ilçeye kazandırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin her mahallesinde farklı çalışmalar yürüttüklerini hatırlatarak, yapılaşmanın sürekli arttığı mahallelerde de yeni yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü'ye daha modern yollar kazandırmak için Fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçemiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de ’yol medeniyettir’ diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz.  Güllübağ mahallemiz dışında diğer mahallelerimize de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, bozulan yolları yeniliyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.