banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

KARAKÖPRÜ GALİBİYET İÇİN İZMİR’E GİDİYOR

TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 9. Haftasında deplasmanda İzmir ekibi Tire 1922 Spor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Siyahlı ekip Pazar günü oynayacakları maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

Çalışmalarını Harran Üniversitesi sahasında yaptığı antrenmanla tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip İzmir’e hareket ederek maç saatini bekleyecek. Son iki hafta talihsiz mağlubiyetler alan Karaköprü Belediyespor’da hedef güçlü rakibine üstünlük kurarak hem yen, bir çıkış yakalamak hem de moral bulmak olarak belirlendi.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı son iki hafta şanssız mağlubiyetler aldıklarını belirterek izmir’de alacakları bir galibiyetle her şeyin tersine dönebileceğini kaydetti.

Yozgatlı, “Çalışmalarımızı tamamladık ve artık İzmir’e gidip maçı bekleyeceğiz. Zorlu bir deplasman olacak ama biz de iddialıyız ve kazanmaya gidiyoruz. İnşallah kazanıp yeni bir çıkış yakalarız” diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor’un Tire 1922 Spor’a konuk olacağı maç 21 Ekim Pazar Günü saat 17.00’de oynanacak ve karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.